نوشیدن آب و لبنیات و کاهش استرس-(1395/08/07)

تغذیه نقش مهمی در ایجاد یا تشدید استرس در افراد ایفا می کند. در برخی از شرایط استرس افزایش پیدا می کند در نتیجه اختلالاتی در تعادل بدن و ترشح بیش از حد برخی هورمون ها از جمله آدرنالین و کوتیزول صورت می گیرد. این هورمون ها که هورمون استرس نامیده می شوند به بدن کمک می کنند تا انرژی بیشتری برای مقابله با شرایط جدید داشته باشد. آبمیوه های صنعتی و نوشیدنی های شیرین چون انرژی زیادی را یکباره تخلیه و آزاد می کنند، استرس زا هستند. اما مصرف آب و لبنیات تسکین بخش هستند و باعث کاهش میزان استرس می شوند غلات و مواد حاوی کربوهیدرات های پیچیده که نان سنگگ و بربری یافت می شوند و غنی از فیبر هستند باعث میزان کاهش استرس می شوند.

دسته بندی: 
  • علوم
  • علوم متفرقه
  • ادبیات وهنر
  • روش سخنرانی

نظرات (0)

نظر خود را ثبت کنید.